Algunes de les nostres obres i treballs de serralleria del 2022

Algunes de les nostres obres i treballs de serralleria del 2022 - Instal·lació de finestres i vidres - Serralleria Mundial és la Serralleria per excel·lència d'Andorra - Qualitat i professionalitat.

Algunes de les nostres obres i treballs de serralleria del 2022 – Instal·lació de finestres i vidres – Serralleria Mundial és la Serralleria per excel·lència d’Andorra – Qualitat i professionalitat.

Algunes de les nostres obres i treballs de serralleria del 2022 – Instal·lació de finestres i vidres – Serralleria Mundial és la Serralleria per excel·lència d’Andorra – Qualitat i professionalitat.

Serralleria Mundial especialista en la reparació i fabricació de maquinària industrial i agrícola, maquinària industrial, treballs de forja i serralleria. Fabriquem íntegrament els aparells i maquinària agrícola des del concepte, passant pel disseny, la fabricació i engegada, amb adaptació a cada cas i necessitat. Situats a la capital del Principat d’Andorra a Andorra la Vella en concret a Santa Coloma al costat del Restaurant Don Pernil, l’evolució de les empreses Andorranes de construcció ens ha permès conèixer el sector i oferir solucions a les necessitats dels nostres clients.  Reparem qualsevol mena de maquinària industrial o agrícola, fem adaptacions per a qualsevol sector.  La nostra garantia és l’experiència i coneixement en el sector de la serralleria i la construcció a Andorra.

Serralleria Mundial Andorra és una empresa de finestres i portes de PVC i Alumini, fundada a Andorra. Amb dedicació al subministrament i muntatge de finestres i portes d’Alumini i PVC. Instal·lació en obres i reformes personalitzades. Pressupostos adequats a les necessitats i interessos dels nostres clients.

Volem aconseguir una operativitat eficient en la instal·lació de finestres d’Alumini i portes de PVC. Disposem d’una àmplia gamma de productes de portes i finestres d’Alumini i de PVC, de tota mena de portes metàl·liques exteriors i interiors, baranes, escales, persianes, falsos sostres, i altres complements per a la seva empresa, botiga, magatzem o llar.

Un dels elements importants de Serralleria Mundial Andorra és l’actualització i la millora contínua dels nostres productes de finestres d’Alumini i portes de PVC, i dels serveis (pressupost, muntatge i instal·lació). Disposem d’un equip humà competent i especialitzat en finestres i portes de PVC i alumini, que sempre t’acompanya, el qual aporta un valor afegit a la nostra empresa Serralleria Mundial Andorra.

També disposem d’un taller propi i magatzem a Andorra la Vella on podràs consultar i fer la compra de qualsevol Finestra o porta d’Alumini o de PVC o de Ferro de qualsevol color, així com la comanda d’una finestra d’Alumini a mida. O qualsevol treball amb ferro, acer inoxidable i ferro Corten.