A SERRALLERIA MUNDIAL ANDORRA som experts en el camp del metall

A SERRALLERIA MUNDIAL ANDORRA som experts en el camp del metall i, com a tals, participem en l’elaboració d’una àmplia sèrie d’elements de ferro i acer inoxidable que integren la nostra vida quotidiana i professional. Sempre en el marc d’una filosofia d’empresa basada en els conceptes d’experiència i coneixement del sector, proximitat en l’atenció, qualitat en els acabats i rapidesa en el servei.
Oferim assessorament sense compromís i duem a terme serveis personalitzats i encàrrecs per a clients, per a qui realitzem un procés de fabricació integral que comença amb la definició del projecte a través de plànols en format 3D que permeten apropar-nos al màxim a la realitat, i finalitza amb l’entrega i el muntatge del producte.

La nostra gamma de serveis es divideix en els següents:

Ferro i acer inoxidable.

Realitzem tot tipus de productes per a la construcció i la decoració en ferro i acer inoxidable, oferint les millors solucions personalitzades i amb el plus de qualitat que exigeix el client.

Executem projectes per a particulars i per a empreses, ja siguin de tipus residencial, comercial, equipaments per a negocis, equipaments per a persones o mobiliari urbà.

La nostra gamma de productes la integrem, entre d’altres:

. Portes: normals, correderes, de garatge (amb disseny i motorització inclosos)

. Reixes

. Tanques i valles

. Baranes

. Escales

. Material de forja

. Tot tipus d’estructures metàl·liques

Et convidem a conèixer alguns dels projectes de treball del ferro i l’acer inoxidable que hem realitzat.

Maquinària industrial.

Fabriquem i dissenyem maquinària industrial per a tot tipus d’empreses, inclosos productes de planxisteria industrial. Duem a terme projectes de màquines especials a mida i aportem solucions eficients i innovadores per a qualsevol secció del procés de producció.

Una de les nostres prioritats és aconseguir que les empreses amb qui treballem optimitzin els seus sistemes de producció, la qual cosa permet millorar i reduir els seus costos de producció. També participem en el manteniment i el procés de millora de la maquinària amb l’objectiu de garantir la màxima eficiència i rendiment.

Mobiliari d’hosteleria, decoració i interiorisme.

A SERRALLERIA MUNDIAL ANDORRA Fabriquem tot tipus de mobilari per a locals comercials, bars, restaurants, botigues i magatzems. Es tracta de materials com ara taules, cadires, prestatgeries, piques de banys o miralls ja siguin de ferro, acer inoxidable, alumini o llautó.

La majoria d’aquests treballs els realitzem per a estudis de disseny d’interiors i estudis gràfics, amb un gran coneixement del sector i que elaboren projectes d’interiorisme per a les empreses d’hostaleria que volen oferir un ambient diferent, autèntic o sofisticat als seus clients.

També participem en projectes de decoració i interiorisme per a habitatges particulars, ja siguin masies, xalets, cases, pisos, dúplexs o lofts, als quals es vol donar un caràcter espedcial. Ho fem fabricant mobiliari i complements de ferro, acer inoxidable o alumini que ens encarreguen els mateixos propietaris, o bé a través dels estudis de disseny o d’altres empreses del sector de la construcció.